Hozzáadva ekkor: 2020.11.27. 08:13

Koronavírus tracking App

Egy olyan telefonos applikáció létrehozása ahol a már megfertőződött betegek megtudnák osztani a tapasztalataikat, életkorukat, egészségügyi állapotukat stb.. Ez nagy segítség lenne akár későbbi kutatások során is, illetve statisztikai adatok készítésénél is. Az applikáció akár arra is hivatott lehet-ne, hogy mutassa a megfertőzödtek helyszínét, persze név nélkül, ezzel előmozdítva azt, hogy a jobban fertőződött gócpontokat elkerüljék az emberek.
Hol a probléma/szükséglet?
Az applikáció nagyban hozzájárulhat a pánik lecsillapítására, ha több pozitív betegtapasztalatot olvasnak az emberek, az annál jobb. Sokan jelentősebb problémák nélkül átvészelik a vírust, ha ezeket a tapasztalatokat mások olvashatják az megnyugtató lehet a számukra.
Kik az érintettek? Ki fogja használni az eszközt?
Mindenkit érint. Akár orvosok, egészségügyben dolgozók is használhatják, ezzel jobban tárolva a betegek számát, tüneteit stb....
Mi a te javaslatod a probléma/szükséglet megoldására?
Igen, egy egyszerű applikáció létrehozásával ez lehetséges.

Használd a hozzászólásokat az ötlet népszerűsítésére és a másokkal közös fejlesztésre. Ha már megegyezésre jutottatok a részletekről, hozz létre egy csatornát a Code for Hungary slacken [tkv] előtaggal és linkjét írd be a kommentek közé, hogy más is csatlakozhasson!

Hozzászólás írása:

{{ errors.first('new-comment.content') }}