Hozzáadva ekkor: 2020.11.12. 17:02
egészségügyi szolgáltatások

galván elven működő maszk

Légzésünk során a párának egy része , a pamut és a fémezett szövetek közt megreked , ezáltal a pára elektrolitként kezd viselkedni a két fémezett szövet réteg felülete közt. A fellépő néhány millivoltos feszültség , elegendő ahhoz hogy a mikrobiális kórokozókat elpusztítja . Használója nem csak magát védi hanem a környezetét is ha hordozó.
Hol a probléma/szükséglet?
A maszk használata két változatban is megtalálható. A műanyag arcvédőbe beletett szűrőbetétként és varrott anyag maszkként is rendelhető. A kórokozók elleni védelem teljes mértékben biztosított. A varrott maszk kb. 20 mosásig nem veszíti el védőképességét, viszont a műanyag arcvédőbe használható maszknak nincs lejárati ideje. A maszk minden kórokozó ellen védelmet nyújt a későbbiek során is, mikor műtétek alkalmával fertőzés veszély állna fenn.
Kik az érintettek? Ki fogja használni az eszközt?
Minden embert érintő a megoldás. Az egészségügyi szervezetek és a maszk forgalmazók segíthetnek hogy minél több emberhez eljusson a termék.
Mi a te javaslatod a probléma/szükséglet megoldására?
nem

Használd a hozzászólásokat az ötlet népszerűsítésére és a másokkal közös fejlesztésre. Ha már megegyezésre jutottatok a részletekről, hozz létre egy csatornát a Code for Hungary slacken [tkv] előtaggal és linkjét írd be a kommentek közé, hogy más is csatlakozhasson!

Hozzászólások

Hozzáadva ekkor: 2020.11.14. 17:43
ez egy reklám?

Hozzászólás írása:

{{ errors.first('new-comment.content') }}