Hozzáadva ekkor: 2020.10.22. 12:14
helyi közösségek

Gombahatározó az erdei sétákra

Egy olyan oldal, ahová egyszerűen, mobilról is be lehet küldeni erdei gombák fényképét. A közösség listából kiválasztva küldhetne a fajtára javaslatokat, amik megerősítésére pozitív és negatív szavazatokat lehet leadni.
Hol a probléma/szükséglet?
A korábbi (városi), emberek közelségével végzett kikapcsolódási tevékenységek (pl. mozi, színház) helyett valószínűleg megnőtt az aktívan természetbe járók száma. Sokan most ismerkedhetnek meg a gombákkal, nekik nyújthat segítséget az alkalmazás.
Kik az érintettek? Ki fogja használni az eszközt?
Gombász közösségek (pl. https://www.facebook.com/groups/gombahatarozo), természetjárók.
Mi a te javaslatod a probléma/szükséglet megoldására?
Nem fejlesztenék belőle mobilalkalmazást, egy egyszerűbb honlap és egy hozzá kapcsolt gombaadatbázis megtenné. Emellé kell még a közösség aktivitása.

Használd a hozzászólásokat az ötlet népszerűsítésére és a másokkal közös fejlesztésre. Ha már megegyezésre jutottatok a részletekről, hozz létre egy csatornát a Code for Hungary slacken [tkv] előtaggal és linkjét írd be a kommentek közé, hogy más is csatlakozhasson!

Hozzászólások

Hozzáadva ekkor: 2022.05.26. 01:46
Premature ventricular contractions PVCsconservative treatment observa tion indicated no need for antiarrhythmic agents b. Ipffuw [url=https://newfasttadalafil.com/]Cialis[/url] <a href=https://newfasttadalafil.com/>Cialis</a> Rvwpey Gastroenteritis Viral most common Food poisoning e. https://newfasttadalafil.com/ - buy generic cialis online cheap Xlvjwq Cheap Diflucan 150

Hozzászólás írása:

{{ errors.first('new-comment.content') }}